Best viewed in a palantír

Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • White Goblin Games Sushi Go!
  • White Goblin Games Sushi Go!
  • White Goblin Games Sushi Go!
  • White Goblin Games Sushi Go!
  • White Goblin Games Sushi Go!
  • White Goblin Games Sushi Go!

Sushi Go!

Barcode number: 8718026301521
€12,95
Incl. tax

Sushi Go!: Een heerlijk vlot kaartspel voor alle leeftijden. Verzamel de beste sushi combinaties, dip nigiri in wasabi en scoor punten! Gemakkelijk te leren, met leuke illustraties en handige varianten voor 2 spelers en meer speelplezier

In stock

Available in store

Close

Sushi Go!: Geef de sushi door! In dit vlotte kaartspel probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!

De vrolijke en leuke tekeningen op de kaarten zorgen voor oneindig veel speelplezier. Maar kijk uit: deze schattige illustraties kunnen honger veroorzaken. Het is een uniek en zeer toegankelijk kaartspel. Het is verpakt in een mooi klein doosje, waardoor het eenvoudig mee te nemen is. Internationaal is dit spel echt een succes. Het is eenvoudig te leren, snel te spelen en interessant voor alle leeftijden. We hebben 2 varianten op het spel toegevoegd; er zijn nu kaarten waarop staat dat de kaarten in verschillende richtingen moeten worden doorgegeven en  voor iedereen die het met 2 spelers wil spelen, is er ook een variant toegevoegd.

boardgame / boardgames / Bordspel / bordspellen / Nederlands / Sushi Go / White Goblin / White Goblin Games

You might also like

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »